Toepassingen Kunstgras

Meer dan genoeg voordelen om te kiezen voor kunstgras in je tuin.

Kunstgras is een fantastische oplossing voor je tuin. Eens het gras er ligt, hoef je er enkel nog maar van te genieten. Gras maaien, verticuteren, bemesten of onkruid verwijderen behoort voorgoed tot het verleden. Mede dankzij de nieuwste productietechnieken is kunstgras bijna niet meer te onderscheiden van natuurlijk gras.

Uw tuin als speeltuin

Het is altijd leuk als een tuin uitnodigt om te spelen en een plek is waar jij en je kinderen graag rondhangen. Kies voor kunstgras en hou uw vrije tijd over voor echte ‘quality time’

Een tuin is bij uitstek de plek waar u graag wil verblijven en kinderen spelen het ganse jaar graag in de tuin. Helaas is uw gras  niet altijd in optimale staat. Zon, regen en sneeuw hebben een negatieve invloed op het gras.

Terras: Kunstgras op het dakterras is heerlijk zacht onder je voeten en een genot voor het oog

Kunstgras leent zich uitstekend voor op een balkon of terras en blijft het hele jaar door mooi.

Zelfs wanneer u geen zonlicht op uw balkon of dakterras krijgt, blijft uw kustgras mooi groen en moet u niet bang zijn voor kale plekken. Zelfs wanner u midden in de stad woont en geen tuin hebt, kan u altijd genieten van een prettige buitenbeleving met mooi groen gras.